ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Προετοιμασία Συνέντευξης

Κάνουμε εκπαίδευση στον υποψήφιο και όταν είναι έτοιμος κάνουμε την τελική προσομοίωση, με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος είναι σωστά προετοιμασμένος και θα έχει λιγότερο άγχος και περισσότερες πιθανότητες να προσληφθεί.

Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες

Οπού έχετε κενά θεωρούνται τα αδύνατα σημεία σας, όχι πια! Αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ώστε να είστε σε θέση να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να ανέβει το επίπεδο σας και να διεκδικήσετε την θέση εργασίας που επιθυμείτε.

Δημιουργία Βιογραφικού

Το πρώτο βήμα για την εύρεση εργασίας είναι η δημιουργία βιογραφικού. Το βιογραφικό είναι η βιτρίνα του εργαζομένου, ένα πρόχειρο βιογραφικό δεν σας βοηθάει καθόλου. Αφήστε σε εμάς την δημιουργία ενός επαγγελματικού βιογραφικού που θα αυξήσει τις πιθανότητες σας ώστε να σας καλέσουν για συνέντευξη, διαθέτουμε εμπειρία και ξέρουμε πως πρέπει να το δημιουργήσουμε.

Συμβουλευτική Καριέρας

Παρέχουμε ατομικά προγράμματα συμβουλευτικής για τον σωστό σχεδιασμό της καριέρας σας, ξέρουμε τι ζητάνε οι εταιρίες αλλά ακόμα και αν θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε.

R

Ατομικές συνεδρίες προετοιμασίας

Η προετοιμασία γίνετε ατομικά, κάθε συνεδρία διαρκεί 60-90 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

R

Έμπειρα στελέχη

Τα έμπειρα στελέχη μας σας προετοιμάζουν σε συνθήκες προσομοίωσης που είναι πολύ κοντά στις πραγματικές ώστε να μην έχετε άγχος και να τα πάτε καλά στην πραγματική συνέντευξη.

R

Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό

Κάθε θέση έχει διαφορετικές ανάγκες, κάθε πελάτης ανάλογα με την θέση και την ειδικότητα που θέλει λαμβάνει εξατομικευμένη καθοδήγηση και όχι τυποποιημένη πληροφόρηση όπως κάνουν οι ανταγωνιστές μας.

R

Βρείτε ευκολότερα δουλειά

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο, όταν ο ανταγωνισμός για μια θέση είναι μεγάλος και υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας τότε πρέπει να ξεχωρίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε, έχουμε μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουμε πως να σας βοηθήσουμε.

Πραγματικές συνθήκες προσομοίωσης

Με βάση την εμπειρία μας και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει από εταιρείες αλλά και από Στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού HR, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσομοίωσης ώστε όταν σας καλέσουν για συνέντευξη να είστε ψύχραιμοι ώστε να ξεχωρίσετε και να πάρετε την θέση εργασίας που επιθυμούσατε.

Δωρεάν

Προώθηση

Βιογραφικού

Δωρεάν καταχώρηση και προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες εταιρείες εφόσον το επιθυμείτε, ισχύει για κάθε αγορά υπηρεσιών προετοιμασίας συνέντευξης ή δημιουργίας βιογραφικού.

Έκπτωση 20% αν αγοραστούν μαζί οι υπηρεσίες δημιουργίας βιογραφικού και προετοιμασίας συνέντευξης.

{

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για δημιουργία βιογραφικού βρήκα την σελίδα σας, επέλεξα την εταιρεία σας για την δημιουργία του βιογραφικού μου καθώς και για το πρόγραμμα προετοιμασίας συνέντευξης, μόνο θετικά λόγια έχω να πω.

Θοδωρής Γεωργίου

Επέλεξα την προετοιμασία συνέντευξης γιατί η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι εύκολα, ειλικρινά κάνουν πολύ καλή δουλειά και όταν πήγα για συνέντευξη ένιωθα πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σας ευχαριστώ πολύ!

Σπύρος Παπαθανασίου

Ήμουν καιρό άνεργη και αποφάσισα να αναθέσω σε εταιρεία την δημιουργία του βιογραφικού μου αλλά και την προετοιμασία μου ώστε να μάθω μήπως κάνω κάτι λάθος στις συνεντεύξεις και δεν με παίρνουν σε κάποια δουλειά, αυτά που έμαθα με βοήθησαν πάρα πολύ και βρήκα δουλειά μετά από ένα Μήνα.

Γιώτα Νικολακάκη