Προσωπικές Συνεδρίες Business & Life Coaching

Βελτίωσε τα επαγγελματικά σου και πραγματοποίησε τους προσωπικούς σου στόχους.

Ζήσε την ζωή που ονειρεύεσαι!

Επικοινώνησε μαζί μας μέχρι το τέλος του μήνα και κέρδισε την πρώτη συνεδρία δωρεάν!

Στόχοι

Σας βοηθάμε να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

Βελτίωση Κοινωνικών Σχέσεων

Στην επιχειριματικότητα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας οι κοινωνικές επαφές.

Αυτοβελτίωση

Σας βοηθάμε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα ώστε να φτάσετε στον στόχο σας!

Αλλαγή Καριέρας

Οποία και να είναι η ηλικία σου η εμπειρία μας έχει διδάξει πως ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις την καριέρα σου και την ζωή σου.

Μην συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν θέλεις

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή που ήθελες αλλά δεν ξέρεις πως;

Το να συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν θέλεις δεν θα σε κάνει ποτέ ευτυχισμένο, πάντα κάτι θα σου λείπει, πάντα θα αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν τότε είχα κάνει κάτι αλλιώς.

Ο Business ή Life Coach θα σας βοηθήσει πολύ. Μπορείς να επισκευάσεις τον κινητήρα ενός αυτοκίνητου χωρίς να είσαι μηχανικός; Έχεις δει αθλητική ομάδα ακόμα και ερασιτεχνική χωρίς προπονητή; Όχι φυσικά! Χρειάζεστε έναν σύμμαχο με γνώσεις για την προσπάθεια σας που θα σας βοηθήσει και θα σας εμψυχώσει μην χάνετε άλλο χρόνο να ονειρεύεστε κάτι, πραγματοποιήστε τα όνειρα σας τώρα!

Τι είναι το Life & Business Coaching;

Ο όρος Life coaching (προπονητική ζωής) έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.

To Life coaching σας βοηθάει να βελτιώσετε τις δυνατότητες σας και να μεγιστοποιήσετε και την προσωπική σας ανάπτυξη.

To Life coaching σας βοηθάει να πέτυχετε τους στόχους σας και τα θέλω σας στην προσωπική σας ζωή και σας μαθαίνει τον τρόπο.

Το Business Coaching διαφέρει από το Life Coaching, αφορά τον επαγγελματικό τομέα και σε βοηθάει να πετύχεις περισσότερα σε λιγότερο χρόνο αλλά με πιο έξυπνο και πιο αποδοτικό τρόπο εργασίας.

Το Business Coaching σε βοηθάει να αναπτύξεις τεχνικές και εργαλεία αλλά και να αποκτήσεις τις γνώσεις που χρειάζεσαι, σε βοηθά να πετύχεις την αναβάθμιση σου ώστε να απογειώσεις στα ύψη την καριέρα σου και την επιχείρηση σου.

Το Business Coaching υποστηρίζει στην δημιουργία νέας επιχειρησιακής κουλτούρας σχετικά με την δημιουργικότητα, τις αξίες, την ανάπτυξη και σε βοηθάει και στις σχέσεις με το προσωπικό σου αλλά και την αποδοτικότητα του προσωπικού σου.

Το Business Coaching μπορεί να βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους αλλά και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και τα άτομα που θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους.

Το Business Coaching καθώς και το Life Coaching σας ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνουν την μέγιστη δύναμη ώστε να ξεκλειδώσετε τον εαυτό σας και να φτάσετε στο επίπεδο που θέλετε.

Είναι κατάλληλο το Coaching για εμένα;

Το Coaching γενικότερα φέρνει σίγουρες αλλαγές στην ζωή σας, κάποιος που δεν έχει κάνει ποτέ στην ζωή του Coaching είναι δύσπιστος και λογικό είναι, ωστόσο όσοι έχουν κάνει coaching στην ζωή τους ξέρουν πως είναι 100% αποτελεσματικό.

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στον εαυτό σας και στον τρόπο που σκέφτεστε και θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας τότε θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα Life Coaching.

Αν είστε επαγγελματίας και η καριέρα σας ή η επιχείρηση σας δεν πάει τόσο καλά τότε χρειάζεστε Business Coaching ώστε να αλλάξετε κατεύθυνση και να δείτε τα πράγματα διαφορετικά αλλά και να αποκτήσετε τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις ώστε να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία και να εκτοξεύσετε την καριέρα σας σε ένα νέο επίπεδο και να γίνετε επιτυχημένοι.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Αυτό εξαρτάτε από το είδος Coaching που έχετε επιλέξει, στο Life Coaching τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται σε 2-3 μήνες ενώ στο Business Coaching τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μετά από έξι μήνες γιατί είναι πιο σύνθετες οι διαδικασίες σε σχέση με το Life Coaching.

Δεν μπορώ να διαχειριστώ σωστά τον χρόνο μου θα με βοηθήσει το Coaching;

Ναι, αυτό ακριβώς κάνουμε σας καθοδηγούμε ώστε να βελτιωθείτε σε όποιο τομέα επιθυμείτε ή που θα σας προτείνουμε γιατί διακρίναμε ότι χρειάζεστε βελτίωση για να πετύχετε τους τελικούς σας στόχους.

Χρειάζομαι Life Coaching ή Business Coaching;

Αυτό εξαρτάτε από εσάς, αν θέλετε να βελτιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα τότε θα πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα Business Coaching.

Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας, να αποκτήσετε καλές και παραγωγικές συνήθειες και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας αλλά και να ανεβάσετε το επίπεδο σας τότε θα πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα Life Coaching.

Πως γίνεται η διαδικασία του Coaching;

Μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία ή μέσω βιντεοκλήσης. Επίσης μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής κλήσης που έχει και χαμηλότερο κόστος αλλά καλό είναι να γίνετε με τους δυο πρώτους τρόπους γιατί ο Coach πρέπει να βλέπει τις αντιδράσεις σας για να υπάρχει πιο εύκολη αλληλεπίδραση μαζί σας.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 60 – 90 λεπτά, ο Coach σας παρέχει σημειώσεις και βιβλία χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ο προσωπικός σας Coach σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, όλα τα προγράμματα είναι ατομικά γιατί πρέπει να είναι προσαρμοσμένα σε εσάς και τους στόχους σας και όχι γενικά και αόριστα.

Μπορώ να κάνω παρέα μαζί με ένα φίλο ή φίλη μου Coaching ώστε να μας έρθει πιο οικονομικά;

Μπορείτε να κάνετε με ένα άλλο άτομο ωστόσο δεν το συνιστούμε γιατί όπως σας αναφέραμε τα δικά μας προγράμματα προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, οπότε είναι κάπως δύσκολο να τύχει να έχετε 100 % κοινές ανάγκες με κάποιο γνωστό σας άτομο, τα ομαδικά προγράμματα είναι πιο πολύ γενικά και όχι εξατομικευμένα και για αυτό το λογο προτείνουμε πάντα οι πελάτες μας να κάνουν ατομικό Coaching.

Ένας Life ή business coach θα σας βοηθήσει να κάνετε όλα αυτά που θα αποφεύγατε να κάνετε μόνοι σας, θα σας δώσει δύναμη και θα είναι δίπλα σας ώστε να μην τα παρατήσετε και να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

Πόσες φορές έχετε πει θα ξεκινήσω μια νέα δραστηριότητα ένα νέο χόμπι, θα αλλάξω κάτι στην δουλειά μου, θα κάνω αλλαγές στην προσωπική μου ζωή και μετά από λίγες ημέρες τα παρατήσατε, είμαστε εδώ για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ακολουθούμε πιστοποιημένες διαδικασίες και κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγές ώστε να είναι το coaching εξατομικευμένο για εσάς αποκλειστικά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πως δουλεύουμε

Προγραμματίζουμε μια δωρεάν ατομική συνεδρία

Συζητάμε τις ανάγκες σας και τους στόχους σας και σας προτείνουμε κάποια πλάνα coaching ανάλογα με τις ανάγκες σας.

i

Επιλέγετε το πλάνο coaching που επιθυμείτε

Από τα προτεινόμενα πλάνα επιλέγετε αυτό που επιθυμείτε και ξεκινάτε άμεσα με τον life coach ή business coach σας.

Πραγματοποίηση στόχων

Πραγματοποιήστε τους στόχους σας και βάλτε καινούργιους στόχους, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.