Θέλετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση;

 

Σκέφτεστε να ανοίξετε επιχείρηση ή θέλετε να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας;

Φιλοδοξία χωρίς γνώση είναι σαν ένα καράβι στη στεριά, δεν μπορεί να ταξιδεύσει όσο καλό και να είναι γιατί χρειάζεται την θάλασσα!

Συζητάτε μαζί μας τις ανάγκες σας, βλέπουμε τα κενά σας και ανάλογα διαμορφώνουμε το ατομικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης.

R

Ατομικά μαθήματα

Τα μαθήματα είναι διαμορφωμένα ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας.

R

Δεν υπάρχει καμία δέσμευση από εσάς

Μπορείτε να κάνετε ένα μάθημα ή όσα μαθήματα θέλετε, μπορείτε να διακόψετε όποτε θέλετε, δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση.

R

Όλα τα μαθήματα γίνονται από ενεργούς επιχειρηματίες

Το σημαντικότερο είναι τα μαθήματα να σας βοηθήσουν και να γίνονται από ανθρώπους που έχουν πραγματική εμπειρία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μαθήματα Επιχειρηματικότητας

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην επιχειρηματικότητα, προσφέρουμε πολλά μαθήματα επιχειρηματικότητας. Ακολουθούν ενδεικτικά τα μαθήματα με την μεγαλύτερη ζήτηση.

Εισαγωγή στην επιχειρηματικότητα

Είναι απαραίτητο να έχεις τις σωστές βάσεις πριν ξεκινήσεις μια επιχείρηση.

Θα μάθεις ότι σου είναι απαραίτητο πριν ξεκινήσεις την πρώτη σου επιχείρηση.

Αν έχεις επιχείρηση τότε πάλι θα πρέπει να επιλέξεις το μάθημα αυτό ώστε να διορθώσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις μια επανεκκίνηση στην επιχείρηση σου που θα είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία.

Έναρξη επιχείρησης

Η έναρξη της επιχείρησης είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει σωστά, το πιο συχνά λάθη που κάνουν οι νέοι επιχειρηματίες θα σας γλυτώσουν χαμένο χρόνο και χρήματα.

Διαχείριση οικονομικών

Η σωστή διαχείριση των οικονομικών μιας επιχείρησης διασφαλίζει την βιωσιμότητα της. Λάθος διαχείριση αποδυναμώνει την επιχείρηση και την κάνει ουσιαστικά μη βιώσιμη.

Διαφήμιση

Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να πουλήσει χωρίς διαφήμιση.

Ποια είναι τα μυστικά μιας επιτυχημένης διαφήμισης και πως μπορείτε να διαφημιστείτε χωρίς μεγάλο κόστος.

Στρατηγική Επιχείρησης

Είναι πολύ σημαντικό η επιχειρησιακή στρατηγική να γίνετε σωστά, σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε πως να οργανώσετε την βασική στρατηγική της επιχείρησης σας ώστε να μάθετε να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να πετυχαίνετε τους στόχους της επιχείρησης.

Η λειτουργία μιας επιχείρησης

Σας μαθαίνουμε τις βασικές αρχές λειτουργίας μιας επιχείρησης και στην συνέχεια σας μαθαίνουμε τις αρχές λειτουργίας για το είδος της επιχείρησης που θέλετε να ανοίξετε.

Συνεργασίες και προμηθευτές

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε τους κατάλληλους και τίμιους συνεργάτες διαφορετικά μπορείτε να έχετε συνέπειες για την επιχείρηση σας και να εκτεθείτε σε πελάτες σας.

Θα μάθετε τις βασικές αρχές και τα κριτήρια επιλογής των συνεργατών σας, αποφύγετε τους ακατάλληλους συνεργάτες και προστατεύστε εσάς και την επιχείρηση σας.

Μάρκετινγκ

Το πιο σημαντικό για μια επιχείρηση είναι το πλάνο marketing που θα ακολουθήσει, χωρίς αυτό δεν θα υπάρχουν πωλήσεις. Είναι ο βασικότερος πυλώνας μιας επιχείρησης.

Θα μάθετε λύσεις που αποδίδουν για την επιχείρηση σας και άλλες που θα πρέπει να αποφύγετε.

Ανάπτυξη επιχείρησης

Κάθε έτος που περνάει θα πρέπει η κερδοφορία να αυξάνετε, αν παραμένει σταθερή ή μειώνετε τότε κάτι δεν κάνει καλά ο επιχειρηματίας.

Μάθετε με μικρές αλλαγές πως να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Όλα τα μυστικά για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποφύγετε άσκοπα έξοδα και λάθη που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις και στο κλείσιμο της επιχείρησης σας.

Αύξηση παραγωγικότητας

Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε να αναγνωρίζεται τις ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν, βελτιώστε τις λειτουργίες της επιχείρησης σας ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα της και μειώστε το τελικό κόστος λειτουργίας.

Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων

Όταν μια επιχείρηση αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία τότε είναι πολύ σημαντικό να γίνουν οι σωστές κινήσεις ώστε αντιμετωπιστεί η κρίση που αντιμετωπίζει.

Θα μάθετε πως να προλαμβάνετε μια μελλοντική κρίση ώστε να προστατεύσετε την επιχείρηση σας.

Διαχείριση προσωπικού και αποδοτικότητα

Η σωστή διαχείριση του προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση.

Ανταγωνισμός

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να υποτιμάς τον ανταγωνισμό και να υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου, αν κάνεις λάθος και προχείρους υπολογισμούς τότε θα είναι αργά να σώσεις την κατάσταση.

Θα μάθετε πως να χειρίζεστε τον ανταγωνισμό ώστε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Ηγεσία

Το πρόσωπο που καθοδήγει και μπορεί να επηρεάσει άλλους και κατέχει την διοικητική εξουσία. Θα μάθετε αναλυτικά την διαδικασία καθοδήγησης και επιρροής μιας ομάδας.

Προσωπική ανάπτυξη

Όσο περισσότερες γνώσεις έχει ένας επιχειρηματίας τόσο περισσότερο θα δυναμώνει η επιχείρηση του, η προσωπική ανάπτυξη του επιχειρηματία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ελεύθερος επαγγελματίας

Απευθύνεται σε ελευθέρους επαγγελματίες που θέλουν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους.

Θα μάθετε πως να αναπτύξετε το Personal Branding σας και να γίνετε γνωστοί στον τομέα σας.

Λογιστικά, νομικά και φορολογικά θέματα

Δυστυχώς τα φορολογικά, νομικά και ασφαλιστικά θέματα αλλάζουν συνεχώς και παίζουν άμεσο ρόλο στην βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γνωρίζουμε τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, έχουμε θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις που έχουμε αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου, έτσι τα προγράμματα μας διαφέρουν από τον ανταγωνισμό.

R

Προγραμματίστε το μάθημα σας ανάλογα με το πρόγραμμα σας

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε περιορισμένο χρόνο, έχουμε φροντίσει να έχουμε διαθέσιμους έμπειρους συνεργάτες ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει.

R

Ζωντανά μαθήματα και όχι βιντεοσκοπημένα

Το σημαντικότερο είναι το μάθημα να μην είναι βιντεοσκοπημένο και απρόσωπο ώστε αν έχετε οποιαδήποτε απορία να μπορείτε να την λύσετε άμεσα αλλά και να εστιάσετε στις γνώσεις που σας λείπουν και όχι αυτά που ήδη γνωρίζετε.

R

Ξεκάθαρες χρεώσεις

Πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε μάθημα σας κάνουμε ένα τεστ γνώσεων, από εκεί και πέρα σας προτείνουμε πόσες ώρες αναλόγως του μαθήματος που θέλετε να επιλέξετε θα χρειαστείτε, εσείς δεν έχετε καμία απολύτως δέσμευση και κάνετε όσες ώρες μαθήματος επιθυμείτε.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Κάντε όσα μαθήματα θέλετε εσείς, δεν έχει νόημα να σας διδάξουμε κάτι αν ήδη το γνωρίζετε.

!

Προσωπική ανάπτυξη

Δίνουμε βάση στην προσωπική σας ανάπτυξη, όποιο μάθημα και αν επιλέξετε σας συμπληρώνουμε τα κενά.

P

Αλλαγή τρόπου σκέψης

Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης σας και την επιχειρηματική σας νοοτροπία.

Συνοδευτικό υλικό

Με κάθε μάθημα παρέχουμε τις σημειώσεις του μαθήματος και επιπλέον συνοδευτικό υλικό.

Αναβάθμιση επικοινωνίας

Σας βοηθάμε να αναβαθμίσετε τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες σας και να μάθετε πως να χτίσετε καλές σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές.

Ολοκληρώστε τους στόχους σας

Σας μαθαίνουμε με μικρές αλλαγές στην ρουτίνα σας να πραγματοποιήσετε όλους τους στόχους σας, δεν είναι κάτι δύσκολο αρκεί να το θέλετε εσείς.