IT CONSULTING

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ KAI ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

R

Καταγραφή αναγκών και εύρεση λύσεων

Είναι το πρώτο στάδιο, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αρχίσει η επιχείρηση σας να δουλεύει σωστά.

R

Εύρεση νέων προμηθευτών

Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι το σημαντικότερο, η εμπειρία και οι διασυνδέσεις που έχουμε σας δίνουν πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας γιατί γνωρίζουμε απευθείας τις πήγες χονδρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό και έτσι αγοράζετε στην χονδρική προϊόντα τεχνολογίας και υπολογιστών αλλά και όποιαδηποτε άλλη ανάγκη προκύψει, μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο προμηθευτή να την καλύψει.

R

Αναβάθμιση εξοπλισμού και εξοικονόμηση χρημάτων

Ένα από τα προβλήματα που υπάρχει σε μια συνεργασία είναι ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν και να σας χρεώνουν για επιπλέον ανάγκες και υπηρεσίες που ουσιαστικά δεν σας χρειάζονται, στην Abc Pro σας βοηθούμε να αναβαθμίστε μόνο τον αναγκαίο εξοπλισμό ώστε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με το μικρότερο δυνατό κόστος χωρίς να χάνετε σε ποιότητα εξοπλισμού και υπηρεσιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Κάντε την επιχείριση σας πιο αποδοτική και εξοικονομήστε χρήματα!

Αναβάθμιση Συστημάτων

Δεν είναι απαραίτητη πάντα η αγορά εξοπλισμού, πολλές φορές με απλές αναβαθμίσεις παίρνουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Υπηρεσίες Server & Δικτύων για εταιρείες

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλής ποιότητας.

Αγορά Εξοπλισμού

Βρίσκουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Αναζήτηση Προμηθευτών

Γνωρίζουμε τις πήγες χονδρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό και έτσι αγοράζετε στην χονδρική τα προϊόντα που επιθυμείτε και πάντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων

Ο σωστός σχεδιασμός είναι απαραίτητος ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της επιχείρισης και να γίνει καλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.

Χρειαζόμασταν σκληρούς δίσκους για την επιχείρηση μας, η Abc Pro βρήκε προμηθευτή και τους προμηθευτήκαμε σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τις μηχανές αναζήτησης τιμών που συμμετέχουν μαγαζιά που εξαφανίζονται όταν έχεις πρόβλημα με τα προϊόντα που αγόρασες, πραγματικά μας λύσατε τα χέρια και σας ευχαριστούμε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ,  Green Digital Art A.E

Αγορά Projector στην καλύτερη τιμή της αγοράς, πολύ γρήγορη παράδοση. Σας ευχαριστώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΑΣ, Φροντιστήρια Νίκας – Ζαχαριάδης

Πολύ ευχαριστημένη, έκανα αγορά υπολογιστή, εξωτερικών σκληρών δίσκων και τηλεφωνικής συσκευής Voip, πραγματικά μου έδωσαν χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το να έκανα μόνη μου την αγορά από καταστήματα που θα έβρισκα μέσω μηχανών αναζήτησης τιμών με ανύπαρκτη εγγύηση γιατί μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται και ανοίγουν με άλλο όνομα είναι γνωστό αυτό.

ΛΑΖΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, lazourident.gr D.D.S Χειρουργός Οδοντίατρος

Η επιχείρηση μας αναβαθμίστηκε και όλα γίνονται αυτόματα και ευκολά, οι υπολογιστές μας δεν κολλάνε και η αποθήκη μας αυτοματοποιήθηκε. Συνολικά η παραγωγικότητα μας αυξήθηκε τουλάχιστον 70% από την ημέρα που έγιναν οι αλλαγές.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Crete exports and green energy S.A

Πήραμε 10 iMac για την επιχείρηση μας και ο ένας βγήκε ελλαττωματικός, ήρθαν τον παρέλαβαν και έκαναν έλεγχο και μας τον αντικατέστησαν σε λιγότερο από 24 ώρες! Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι.

ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, SRT DESIGN S.A

Είστε έτοιμοι να πάτε την επιχείρηση σας στο επόμενο στάδιο και να γίνει πιο κερδοφόρα και ανταγωνιστική;