Social Media Marketing Campaigns

Επαγγελματική Διαχείριση Social Media

Επαγγελματική διαχείριση και προώθηση των Social Media σας, όλη η ομάδα της AbcPro είναι εδώ για να σας βοηθήσει ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν την διαφορά.

Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της αγοράς και κάθε φορά προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια παρά μόνο οι πράξεις, οι υποσχέσεις μόνες τους δεν κάνουν καμία διαφορά αν δεν ακολουθούν οι πράξεις.

Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς και κάθε φορά δίνουμε τον καλύτερο μας ευατό.

 

Γιατί είναι σημαντικά τα Social Media για την επιχείρηση σας

Στα social media, δίνουμε διαρκώς έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα κερδίσει πρώτος την προσοχή του χρήστη.

 

Η διαχείριση των Social Media ειναι μια απαιτητικη και περιπλοκη διαδηκασια που αλλαζει συνεχως γιατι αλλαζουν συνεχεια και οι αλγοριθμοι, οι social media managers θα πρεπει να προσαρμοζονται συνεχως και να ακολουθουν τις εξελιξεις.

R

Τα Social Media φέρνουν νέους πελάτες στην επιχείριση σας

Αποκτήστε νέους πελάτες εύκολα.

R

Ενισχύουν την εικόνα της επιχείρισης σας

Έχει αποδειχθεί ότι όσες επιχειρήσεις δεν έχουν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης  ή έχουν αλλά τις παραμελούν χάνουν μεγάλο ποσοστό από πελάτες γιατί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στους υποψήφιους πελάτες τους.

R

Είναι οικονομικά και πιο αποδοτικά σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης

Δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε μεγάλα ποσά για να διαφημιστείτε, το οργανικό αποτέλεσμα προκύπτει χωρίς να πληρώσουμε και εμείς δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο Content Marketing, ωστόσο αν πληρώσετε χρήματα για επιπλέον διαφήμιση σίγουρα τα social media είναι πιο οικονομικά και πιο αποδοτικά από άλλες μορφές διαφήμισης και μην ξεχνάμε και τον γενικό κανόνα της διαφήμισης δηλαδή όσο πιο πολύ διαφημίζεται κάποιος τόσο πιο πολύ προβολή θα έχει.

R

Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Βάση έρευνας Το 77% των πελατών μιας επιχείρησης προέρχεται από τα social media, έχει αποδειχτεί ότι τα social media αυξάνουν την επισκεψιμότητα στην επιχείρηση σας.

R

Εύκολη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας

Ο πελάτης μπορεί να εκφράσει άμεσα τις απόψεις του και να έρθει πιο εύκολα και γρήγορα σε επικοινωνία μαζί σας.

R

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Στην Ελλάδα πολλοί επιχειρηματίες υποτιμούν την δύναμη των social media, αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να αποκτήσετε πελάτες που οι ανταγωνιστές σας δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν γιατί υποτιμούν την δύναμη των κοινωνικών δικτύων.

R

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για εστίαση και τουρισμό

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική και θέλει πολύ προσοχή στις λεπτομέρειες για να ξεχωρίσει η επιχείρηση σας.

R

Διαθέτουμε έμπειρους διαχειριστές Social Media, γραφίστες και φωτογράφους

Η διαχείριση των social media πρέπει να συνδυάζει όλες τις ειδικότητες για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας χωρίς να αυξηθεί επιπλέον η τελική τιμή.

R

Με την σωστή διαχείριση τους μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην επιχείρηση

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι χρήστες αποφεύγουν τις διαφημίσεις στα social media οπότε κάθε φορά που ένας χρήστης βλέπει μια σελίδα μιας επιχείρησης δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία, εδώ ξεκινάει η δική μας δουλειά ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο  ελκυστική την επιχείρηση σας ώστε να δημοσιεύσουμε κάτι που θα ενδιαφέρει τον υποψήφιο πελάτη σας ώστε να τον κερδίσουν οι υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία.

Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού των επιχειρήσεων, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες για να ξεχωρίσει η επιχείριση από τους ανταγωνιστές της.

Οι αλγόριθμοι των κοινωνικών δικτύων αλλάζουν συνεχώς, στην Abc Pro μελετούμε και παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές ώστε οι πελάτες μας να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πως δουλευουμε

01.

Πρώτα συζητούμε με τον πελάτη μας ώστε να καταλάβουμε τις ανάγκες που έχει σχετικά με την προβολή του στα social media και τους στόχους του.

02.

Στην συνέχεια κάνουμε αναλυτική έρευνα του άμεσου αλλά και έμμεσου ανταγωνισμού του πελάτη μας ώστε να του προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την διαχείριση των social media λογαριασμών του.

03.

Ανάλογα με το πακέτο διαχείρισης που θα επιλέξει ο πελάτης, γίνετε η έναρξη της επιχειρηματικής μας συνεργασίας, στην συνεχεία αναλύουμε τα στατιστικά από τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας μας και αν χρειάζεται κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

R

Επαγγελματικές φωτογραφίες και γραφικά από έμπειρους γραφίστες και φωτογράφους

R

Δημιουργία περιεχομένου - Social Media Marketing

R

Aύξηση των followers σας αλλά και των likes

R

Σχεδιασμός στρατηγικής Social Media

R

Μηνιαία αναφορά

R

Παρέχουμε συμβουλές και εκπαίδευση στους πελάτες μας

R

Ειδικά πακέτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για την αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησης σας

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη για την διαχείριση και προώθηση των Social Media σας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Διαθέτουμε πολλές επιλογές για τους πελάτες μας ώστε οι πελάτες μας να κάνουν την επιλογή τους για την διαχείριση των κοινωνικών τους δικτύων με βάση τις ανάγκες τους.

 

\

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

\

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

\

ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

\

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

\

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

\

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Social Media SMART MANAGEMENT

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης Social Media που έχουμε δημιουργήσει για εσάς, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις δημοσιεύσεις σας πριν δημοσιοποιηθούν.

Έχετε πρόσβαση σε στοιχεία και στατιστικά αλλά και στο budget της διαφήμισης σας όπου μπορείτε να το αυξήσετε ή να το μειώσετε ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες έχουν συνεχώς τον έλεγχο και δεν έχουν το άγχος ότι κάτι θα πάει στραβά ή θα δημοσιευτεί κάτι που δεν θα το ήθελαν.

ABC PRO APP

Έχουμε αναπτύξει ειδική εφαρμογή για να μπορείτε απλά και εύκολα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις επόμενες δημοσιεύσεις, τα γραφικά, τα κείμενα και τις εικόνες.

Επιπλέον έχουμε προσθέσει και κάποιες άλλες χρήσιμες λειτουργίες ώστε να μπορείτε να βλέπετε ότι εργασία έχει κάνει η εταιρεία μας γρήγορα και εύκολα.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε απορίες;

Κανένα πρόβλημα!

Πατήστε το διπλανό κουμπί και επισκεφθείτε την ενότητα των συχνών ερωτήσεων ή επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@abcpro.gr
+30 211 234 30 08

Στείλτε μας μήνυμα. Απαντάμε άμεσα.