Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Web Development

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και eshop που είναι μοναδικά!

Custom Εφαρμογές

Δημιουργούμε ειδικές εφαρμογές για κάθε ανάγκη της επιχείρισης σας.

Web Design

Μοναδική σχεδίαση που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα από σχεδιαστές και γραφίστες.

Υποστήριξη

Άμεση υποστήριξη σε ότι και αν χρειαστείτε.

Αυξημένη Ασφάλεια

Όλοι οι server μας είναι γρήγοροι, αξιόπιστοι και ασφαλείς.

Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -50% ΓΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 250€

R

Responsive Design

Η εμφάνιση της ιστοσελίδας προσαρμόζεται με βάση την συσκευή του επισκέπτη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς αλλά και για την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

R

Μέχρι 5 σελίδες

Το ολοκληρωμένο site θα περιλαμβάνει 5 σελίδες στο μενού της ιστοσελίδας. (Μια σελίδα Home Page / Landing Page, τρεις σελίδες υπηρεσιών και μια σελίδα Επικοινωνίας.

R

Περιλαμβάνει το κόστος του γραφιστικού σχεδιασμού

Η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις γραφιστικές υπηρεσίες που θα χρειαστούν για την κατασκευή της σελίδας σας.

R

Βασικές υπηρεσίες SEO

Η τρέχουσα προσφορά περιλαμβάνει τις βασικές υπηρεσίες SEO και την καταχώριση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

R

Ιστοσελίδα υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή

Ο λόγος που έχουμε τόσο χαμηλή τιμή είναι γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε και να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις για όσο διάστημα παραμένει ενεργή η προσφορά.

R

Ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο χωρίς να δαπανήσουν μεγάλα ποσά.

Για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις και θέλει να ξεκινήσει να προβάλετε στο διαδίκτυο είναι ιδανική επιλογή.

* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για κατασκευή ιστοσελίδας και όχι για κατασκευή eshop και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Ο ανταγωνισμός ορισμένες φορές μπορεί να γίνει ακραίος.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Brand Design & Strategy

Σχεδιάζουμε την εταιρική σας ταυτότητα και φροντίζουμε η διαδικτυακή σας παρουσία να μένει στην μνήμη των πελατών ώστε η επιχείρηση σας να γίνει σύντομα γνωστή στο κοινό και να αποκτήσετε σταθερό πελατολόγιο.

Σύνδεση site με Social Media

Η σύνδεση με τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης είναι πραγματικά πολύ βασική για την επιτυχία της σελίδας σας.

Αναλυτικά στατιστικά

Η παρακολούθηση των στατιστικών έχει σώσει πολλές επιχειρήσεις, την σημερινή εποχή είναι απαραίτητα τα στατιστικά για κάθε επιχειρηματία που θέλει να αναπτυχθεί η επιχείριση του.

Search Engine Optimization

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσετε την κατάταξη σας και να εμφανίζεται η σελίδα σας ή το eshop σας στις πρώτες θέσεις της Google αλλά και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα σας και να έχετε νέους πελάτες.

Έλεγχος απόδοσης website & eshop

Είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπου διάφορα προφίλ χρηστών βλέπουν την ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και έτσι μπορούμε να κάνουμε μια προσομοίωση, ώστε αν κάτι δυσκολεύει τους χρήστες αυτούς να το αλλάξουμε και να το κάνουμε πιο εύκολο και κατανοητό ώστε να γίνει η διαδικτυακή μας παρουσία πολύ δυνατή.

Copywriting και συγγραφή

Είναι η καλύτερη και δωρεάν διαφήμιση, είναι  δηλαδή η συγγραφή κειμένων που είναι ποιοτικά και πειστικά ώστε να ωθούν τον υποψήφιο πελάτη που τα διαβάζει, να κάνει κάτι που θα έχει θετικό αποτέλεσμα για την επιχείρηση σας.

Δωρεάν Εκπαίδευση

Με την κατασκευή κάθε ιστοσελίδας και eshop, σας εκπαιδεύουμε εντελώς δωρεάν ώστε να είστε σε θέση να τα χειρίζεστε με άνεση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων για τις δικές σας ανάγκες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσατε χωρίς συμβιβασμούς.

Κατασκευη eshop

Σας παρέχουμε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων. Οι προγραμματιστές μας εργάζονται καθημερινά ώστε να δημιουργούν πετυχημένα eshop γιατί γνωρίζουν όλα τα μυστικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Email Marketing

Χρησιμοποιούμε τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες εφαρμογές μαζικής αποστολής email, μέσω των οποίων μπορούμε να καταφέρουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας και την επιτυχία της επιχείρισης μας, και μην ξεχνάτε όσο περισσότερη προβολή παίρνει μια επιχείριση τόσο πιο γνωστή θα γίνει και σίγουρα οι πωλήσεις της θα αυξηθούν, αν γίνει με τον σωστό τρόπο.

Πακέτα ιστοσελίδων για κάθε ανάγκη

Πακέτα ηλεκτρονικών καταστημάτων

Έχετε Απορίες ;

 

Πως δουλευουμε

01.

Πρώτα συζητούμε με τον πελάτη μας ώστε να καταλάβουμε τις ανάγκες που έχει.

02.

Στην συνέχεια κάνουμε αναλυτική έρευνα του άμεσου αλλά και έμμεσου ανταγωνισμού του πελάτη μας ώστε να του προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, και εφόσον ο πελάτης είναι ευχαριστημένος από τις προτάσεις μας ξεκινάμε την κατασκευή.

03.

Ο πελάτης έχει συνεχή ενημέρωση για την πορεία του έργου και μπορεί να δώσει εντολή στον Project Manager που διαχειρίζεται το έργο να γίνουν οι αλλαγές που θέλει ο πελάτης. Όταν η σελίδα είναι έτοιμη περνάει από την φάση της δοκιμής ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά πριν γίνει η παράδοση στον πελάτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η ABC PRO δημιουργήθηκε για να βοηθάει επιχειρήσεις.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας είναι ότι θέλουμε πραγματικά οι δικοί μας πελάτες να αναπτυχθούν.

Δεν έχουμε άμεσο στόχο το κέρδος, ο στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Προσφέρουμε πάρα πολλές υπηρεσίες σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας ώστε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Έρευνα αγοράς

Ένα website ή eshop πρέπει να είναι ανταγωνιστικό και για να γίνει αυτό χρειάζεται η έρευνα αγοράς, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Στόχευση κοινού

Αν θέλετε να στοχεύσετε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε με τον σωστό τρόπο. 

Σταθερή ανάπτυξη

Γνωρίζουμε τι ζητάει η αγορά και αν διακρίνουμε μια αδυναμία στην επιχείρηση σας, τότε σας βοηθάμε με συμβουλευτική καθοδήγηση και εκπαίδευση ώστε να γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και να έχετε σταθερή ανάπτυξη κάθε χρόνο. Ο ρυθμός ανάπτυξης μιας επιχείρησης σίγουρα επηρεάζεται από τις εξωτερικές συνθήκες της αγοράς, αλλά ο πραγματικά υπεύθυνος είναι ο επιχειρηματίας.

Επιχειρήσεις εστίασης

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για επιχειρήσεις εστίασης, από κατασκευή website μέχρι φωτογράφιση και διαχείριση social media.

Ανάλυση στατιστικών

Όλα μας τα πακέτα έχουν σύνδεση με την υπηρεσία Google Analytics ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να αναλύεται τα στατιστικά.

Ειδικά πακέτα για ξενοδοχεία

Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και Airbnb όπως κατασκευή ιστοσελίδας και σύνδεση με πλατφόρμες όπως: booking.com, Airbnb κτλ. Επίσης αναλαμβάνουμε φωτογράφιση των χώρων τους και διαχείριση των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλεον εγγυησεις που προσφερουμε

24/7 Υποστήριξη

Το πιο σημαντικό όταν ξεκινάτε μια συνεργασία είναι να έχετε αξιόπιστους συνεργάτες, και να μπορείτε να τους βρίσκετε όταν τους χρειάζεστε και όχι όποτε θέλουν αυτοί. Έχουμε αναπτύξει ένα πακέτο υποστήριξης για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες ώστε να έχουν την σιγουριά πως ότι και αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους.

30 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω! Έτσι εξασφαλίζουμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι 100%. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.