Digital Marketing Experts

Υπηρεσίες Digital Marketing

Ολοκληρωμένες λύσεις Digital Marketing για την επιχείρηση σας, διαθέτουμε πολλές επιλογές ευέλικτων πακέτων σε τιμές που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

 

Θέλετε περισσότερους πελάτες και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα;

Η Abc Pro είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Αν θέλετε περισσότερους πελάτες και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αλλά και τα κοινωνικά σας δίκτυα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί σας να σας προτείνουμε τις λύσεις Digital Marketing που προσφέρουμε χωρισμένα σε ευέλικτα πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας, με τιμές που ξεκινάνε από πολύ χαμηλά για μια μικρή επιχείρηση.

Αναπτύσσουμε ειδικό λογισμικό για να μπορεί μια επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Παρέχουμε στους πελάτες μας αναλυτικές μηνιαίες αναφορές με τα αποτελέσματα επισκεψιμότητας, διαφήμισης και των ενεργειών που έχουν γίνει από εμάς.

Το Digital Marketing είναι δύσκολο και απαιτητικό.

Τα καλά νέα είναι, ότι έχετε εμάς για να σας βοηθήσουμε!

Σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας

Το πιο σημαντικό στο Digital Marketing είναι η σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας.

Μάθετε Περισσότερα

Η σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

Συνήθως οι επιχειρηματίες διαλέγουν τον συνεργάτη τους βάση της τιμής και όχι της ποιότητας της τελικής υπηρεσίας που θα τους παραδοθεί.

Δυστυχώς έχει γεμίσει το διαδίκτυο από εταιρίες και επαγγελματίες που δεν τους ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα αλλά αποκλειστικά το κέρδος τους, γιατί βλέπουν τον πελάτη ως χρήμα και όχι ως άνθρωπο που θέλει βοήθεια για να πραγματοποιήσει τους στόχους του και τα όνειρα του.

Στην Abc Pro διαθέτουμε έμπειρη ομάδα από γραφίστες και χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα προγράμματα και επίσης διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και το πιο δύσκολο Project που θα μας αναθέσει ο πελάτης μας.

Διαχείριση Social Media

Η διαχείριση των Social Media  πρέπει να γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες.

Μάθετε Περισσότερα

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άπειρες δυνατότητες διαφήμισης και προβολής μέσα από αυτά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λογαριασμό σε αυτά, ο μέσος όρος τα επισκέπτεται καθημερινά και τα χρησιμοποιεί για πάνω από μία ώρα ημερησίως, σε αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο η διείσδυση των Smartphones και των Tablets στην ζωη μας που τα χρησιμοποιούμε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Η προβολή και διαφήμιση πρέπει να γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα και την μέγιστη προβολή χωρίς να ξοδεύεται επιπλέον χρήματα λόγω λαθών που μπορεί να κάνει κάποιος που δεν γνωρίζει τους τρόπους ώστε να μειώσει το κόστος διαφήμισης, δεν είναι κάτι απλό που γίνεται εύκολα και πρόχειρα, μην ξεχνάτε πως και οι αλγόριθμοι των social media αλλάζουν συνεχώς και πρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και να προσαρμοζόμαστε άμεσα στις αλλαγές που γίνονται συνεχώς.

Αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα και να αποκτήσετε νέους πελάτες τότε η Abc Pro είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Ανάλυση Στατιστικών

Χωρίς την ανάλυση των στατιστικών μια επιχείριση είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς καύσιμα.

Μάθετε Περισσότερα

Η ανάλυση των στατιστικών και του ανταγωνισμού είναι πολύ σημαντική για μια επιχείρηση.

Με βάση τα στατιστικά ο επιχειρηματίας θα πάρει την πληροφόρηση που χρειάζεται ώστε να προσαρμόσει ή να αλλάξει την στρατηγική της επιχείρησης.

Αν δεν γνωρίζετε πως μπορούν τα στατιστικά να σας βοηθήσουν, είμαστε εδώ εμείς για να σας βοηθήσουμε.

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στην επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας ή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μάθετε Περισσότερα

Μόνο η διαφήμιση δεν φτάνει δυστυχώς, το σημαντικό είναι να έρχονται καθημερινά επισκέπτες χωρίς να πληρώνουμε τεράστια ποσά σε διαφημίσεις.

Η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης είναι κάτι συνεχόμενο γιατί αλλάζουν συνεχώς οι αλγόριθμοι, η διαδικασία της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης θα πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν εμπειρία γιατί είναι αρκετά σύνθετη διαδικασία. Δεν φτάνει μόνο η σελίδα μας ή το eshop μας να έχουν ποιοτικό περιεχόμενο και βελτιστοποιημένα κείμενα.

Copywriting & Κειμενογραφία

Ένας κειμενογράφος (Copywriter) πρέπει να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο.

Μάθετε Περισσότερα

Ο κειμενογράφος πρέπει να έχει εμπειρία καθώς και την κατάλληλη εκπαίδευση, κείμενα μπορεί να γράψουν όλοι, όμως ποιοτικά κείμενα λίγοι και κανένας χωρίς εμπειρία και εκπαίδευση.

Μην αφήνετε στην τύχη ή σε ερασιτέχνες τα κείμενα που θα προβάλλονται μέσα από το site σας ή από τους λογαριασμούς σας των social media.

Σταματήστε να χάνετε πελάτες και αφήστε την Abc Pro να κάνει τα υπόλοιπα!

Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες

Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική για τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Μάθετε Περισσότερα

Γενικά το μάρκετινγκ είναι ένας κλάδος που αλλάζει συνεχώς, θέλει καθημερινή εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.

Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Abc Pro ο επιχειρηματίας παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας θα βελτιώσει την αντίληψη του και θα λαμβάνει σωστές αποφάσεις για την επιχείρηση του.

Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης πόσο μάλλον για τον επιχειρηματία που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης.

Website & eshop

Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα για κατασκευή website ή eshop και αναλαμβάνουμε την προώθηση τους.

Μάθετε Περισσότερα

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες, το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι περισσότεροι όταν ακούν για κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος το μόνο που σκέφτονται είναι η τιμή. Όσοι επιλέγουν με βάση την τιμή και όχι με το τελικό αποτέλεσμα που θα τους παραδοθεί τότε είναι πολύ πιθανό να χάσουν τα χρήματα τους γιατί η εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η προβολή μέσω του Internet είναι σοβαρή υπόθεση και όχι παιχνίδι, χρειάζεται εμπειρία και γνώση.

Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα για την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και eshop.

Γνωρίζουμε τι ζητάει η αγορά και διαθέτουμε όλα τα μέσα για να φτιάξουμε αυτό που ακριβώς θέλει ο πελάτης.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και κατασκευάζουμε προηγμένα Site και eshop που είναι φιλικά στον χρήστη και είναι συμβατά με Smartphone και Tablet.

Αν το site σας δεν αποδίδει ή φτιάχνεται για πρώτη φορά ιστοσελίδα ή eshop, τότε η Abc Pro είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Email Marketing

Είναι ο οικονομικός τρόπος να προσεγγίσεις το κοινό σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις και την προβολή της επιχείρησης σου.

Μάθετε Περισσότερα

Το Email Marketing είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Όμως αν δεν γίνει σωστά τότε μπορεί να έχει ακόμα και μηδενικό αποτέλεσμα.

H αποστολή του newsletter θέλει προσοχή σε όλα τα στάδια ώστε να γίνει σωστή και με σωστές προϋποθέσεις και φυσικά επαγγελματική σχεδίαση, εικόνες και γραφικά, τότε μόνο θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πολλά email μπορεί να καταλήξουν στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εμείς γνωρίζουμε τι να κάνουμε ώστε να μειώσουμε κατά 99% τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εμπιστευθείτε την Abc Pro και την έμπειρη ομάδα της για να σας βοηθήσει.

Αναλυτικά στατιστικά

R

Μηνιαίες Αναφορές

Οι πελάτες μας λαμβάνουν αναλυτικές αναφορές, μέσα στις αναφορές συμπεριλαμβάνονται και οι προτάσεις μας για βελτιώσεις.

R

Ανάλυση Αποτελεσμάτων

Διαθέτουμε έμπειρους  Web Analysts που μελετούν τα στατιστικά με προσοχή και γνωρίζουν πως να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να γλυτώσετε χρήματα.

R

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Οι προτάσεις που κάνουμε είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ώστε η επιχείριση σας να είναι καλύτερη από τους ανταγωνιστές της, πριν κάνουμε οποιαδήποτε πρόταση έχει προηγηθεί αναλυτική ανάλυση του ανταγωνισμού.

Κλείστε ένα ραντεβού είναι δωρεάν!

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας εμείς έχουμε τις λύσεις! Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας είναι η ποιότητα  αλλά και η ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Στείλτε μας μήνυμα. Απαντάμε άμεσα.