Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων έχουν πολύ δύσκολο έργο, είναι οι γιατροί των επιχειρήσεων!

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρα στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, από την έναρξη νέας επιχείρησης μέχρι και την δημιουργία πολυεθνικής εταιρίας.

Εντοπίζουμε τις αδυναμίες της επιχείρησης σας

Μειώνουμε το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης σας

Σχεδιάζουμε την στρατηγική σας

Ενδυναμώνουμε το brand και την εικόνα της επιχείρησης σας

Σας βοηθάμε να βρείτε νέους πελάτες

Κάνουμε την επιχείρηση σας ανταγωνιστική

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική των επιχειρήσεων

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή!

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έχει διαφορετικούς στόχους και ανάγκες.

Ως σύμβουλοι επιχειρήσεων εφαρμόζουμε μεθόδους που είναι πιστοποιημένες και δοκιμασμένες, θέλουμε να βοηθήσουμε όλους τους πελάτες μας και λόγω της κρίσεως έχουμε ειδικές τιμές για νέους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ώστε να τους βοηθήσουμε και να γλυτώσουν το κλείσιμο της επιχείρησης τους.

Ανάλυση ανταγωνισμού

Η ανάλυση του ανταγωνισμού είναι πολύ σημαντική για την επιχείρηση μας, πολλές επιχειρήσεις δεν ακούνε τους πελάτες τους και δεν τους νοιάζει ο ανταγωνισμός και αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν, ένα άλλο λάθος που κάνουν είναι να αντιγράφουν τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ή επιχείρηση τους να μην ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Μοναδικές λύσεις αποκλειστικά για την δική σας επιχείρηση

Δεν προτείνουμε αόριστες γενικές λύσεις, προτείνουμε εξειδικευμένες δοκιμασμένες λύσεις που είναι κατάλληλες αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας

Μελετούμε συνεχώς τις στατιστικές αναλύσεις και δημιουργούμε εξατομικευμένη στρατηγική

Διαθέτουμε έμπειρα εξειδικευμένα στελέχη Data Analyst, και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας κάνουμε αλλαγή της στρατηγικής της επιχείρησης σας εφόσον χρειαστεί και δεν συμβαδίζει με τον αρχικό πλάνο που έχουμε δημιουργήσει για εσάς, έτσι με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί πολύ το επιχειρηματικό ρίσκο και θα αυξηθεί η κερδοφορία της επιχείρησης σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ομαδικότητα

Ένα καλό περιβάλλον παίζει ρόλο για το προσωπικό σας, βελτιώνουμε την σχέση σας με τους υπαλλήλους σας, σας βοηθάμε να γίνουν οι σχέσεις των υπάλληλων σας καλύτερες ώστε να μειωθούν τα λάθη από λάθος συνεννόηση και να αυξηθεί η παραγωγικότητα τους.

Ανάλυση Δεδομένων

Είναι πολύ σημαντική για έναν σύμβουλο επιχειρήσεων γιατί σίγουρα θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα, για αυτό δίνουμε μεγάλη βάση στην μελέτη των στατιστικών.

Δίκτυο Συνεργασιών

Διαθέτουμε συμφωνίες με πολλές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορούμε να σας βρούμε προμηθευτές και συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά επίσης μπορούμε και να μειώσουμε τα λειτουργικά σας έξοδα.

Δημιουργικότητα

Μας αρέσει η εξέλιξη και η δημιουργία, στην AbcPro έχουμε υψηλή παραγωγικότητα και όλα τα στελέχη μας διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας και τους αρέσει να δημιουργούν όμορφα και πετυχημένα project.

Στρατηγική

Το σημαντικότερο πράγμα σε μια επιχείρηση είναι η στρατηγική της, διαμορφώνουμε την κατάλληλη στρατηγική ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σωστός Προγραμματισμός

Δεν έχει νόημα η στρατηγική αν δεν έχουμε σωστό προγραμματισμό, στην AbcPro προγραμματίζουμε σωστά το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Οργάνωση Επιχείρησης

Βάζουμε σε τάξη την επιχείρηση σας και τα οικονομικά της, έτσι με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο ευέλικτη και σίγουρα πιο κερδοφόρα.

Z

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών

Δεν μας αρέσει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, όλες μας οι διαδικασίες που ακολουθούμε, το έμπειρο προσωπικό μας αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός μαζί με την οργάνωση που διαθέτουμε σαν εταιρεία μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να αναπτυχθούν, μην ξεχνάμε πως ακόμα και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο ξεκίνησαν από ένα μικρό οικιακό γκαράζ και έγιναν πολυεθνικές.

Κλείστε ένα ραντεβού για να μας γνωρίσετε και να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε καλύτερα σε ότι χρειάζεστε.